Mitä on INOFOLIC®?

 

INOMAN® on ravintolisä, joka sisältää myo-inositolia, aminohappoja, voimakkaita antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja, jotka ylläpitävät kehosi siittiötuotantoa (spermatogeneesi).

 

Kaikki alkaa terveestä siittiöstä. Ja tietysti terveestä munasolusta. Vodakseen tulla raskaaksi naisella tulee olla säännölliset kuukautiset, säännöllinen ovulaatio ja terve munasolu. Miehellä tulee olla riittävästi normaaleja ja aktiivisia siittiöitä. Kivesten ja siittiöiden solunsisäinen mikroympäristö vaikuttaa keskeisesti hedelmöittymiseen. Tutkittaessa miehiä, joilla kaikki tai suurin osa ejakuloidun siemennesteen siittiöistä oli kuolleita (necrozoospermia) havaittiin, että heiltä puuttui kokonaan tai heillä oli vain hyvin niukasti myo-inositolia siittiöissä.

 

INOMAN® on kehitetty erityisesti miesten tarpeisiin antamaan lisäravinteita tilanteissa, jolloin näiden ravinteiden saanti on heikentynyt tai niiden tarve on lisääntynyt. Tutkimuksissa on osoitettu valmisteen ainesosien olevan tehokkaita lisäämään siittiöiden määrää ja parantamaan niiden laatua.

Käyttö: Suositellaan nautittavaksi 2 kapselia päivässä veden kanssa, mieluiten aamuisin ja iltaisin noin 30 minuuttia ennen tai jälkeen ruokailun, jotta imeytyminen ja teho eivät heikkene esimerkiksi kahvin vaikutuksesta. Välttäkää nauttimasta samanaikaisesti suuria määriä sokeria sisältäviä juomia, esimerkiksi mehuja.

Varoitukset: Säilyttäkää lasten ulottumattomissa. Älkää ylittäkö suositettua päiväannosta. Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Säilytettävä huoneenlämmössä, kuivassa, valolta suojattuna.

Koostumus:

 

L-karnitiini:

syntyy elimistössä luonnostaan ja toimii 

siittiöiden energialähteenä; vitamiinin kaltaisena aineena L-karnitiini voi myös auttaa siittiöiden liikkuvuutta ja lisätä niiden määrää.

Fysiologinen vaikutus: syntyy elimistössä luonnostaan, toimii siittiöiden energialähteenä.

Avustava vaikutus spermatogeneesiin: Parantunut siittiöiden määrä ja liikkuvuus.2,5,13,14,18 

L-arginiini:

Aminohappo, jota keho tarvitsee runsaasti ja jonka on osoitettu huomattavasti parantavan siittiöiden määrää ja liikkuvuutta.

Fysiologinen vaikutus: Välttämätön aminohappo, tarvitaan typpioksidin muodostamiseksi

Avustava vaikutus spermatogeneesiin: Lisää siittiöiden liikkuvuutta2,5

 

E-vitamiini:

Antioksidantti, joka on terveelle immuunijärjestelmälle välttämätön; voi myös lisätä siittiöiden liikkuvuutta ja siittiön kykyä tunkeutua munasoluun.

Fysiologinen vaikutus: antioksidantti, vähentää vapaita radikaaleja.

Avustava vaikutus spermatogeneesiin: Parantaa siittiöiden liikkuvuutta ja siittiön kykyä yhtyä munasoluun2,5,6

 

Sinkki:

Hivenaine sinkki toimii antioksidanttina ja osallistuu lukuisiin biokemiallisiin reaktioihin. Tämän lisäksi sinkki parantaa siittiöiden pitoisuutta siemennesteessä, siittiöiden etenevää liikkuvuutta ja lisää hyvin tärkeän testosteronin määrää edistämään spermatogeneesiä.

Fysiologinen vaikutus: Antioksidantti, tärkeä tehtävä DNA-synteesissä ja solun jakautumisessa.

Avustava vaikutus spermatogeneesiin: lisää siittiöiden pitoisuutta siemennesteessä, parantaa siittiöiden liikkuvuutta, osallistuu testosteronitason kohottamiseen, mikä on tärkeää spermatogeneesin kannalta2,5,12,19,20

Foolihappo:

On välttämätön solujen kasvulle ja jakautumiselle (veren muodostuminen) ja 

hermoston aineenvaihdunnalle. Se on myös mukana suojaamassa sydäntä ja verisuonia. Foolihapolla on tutkitusti myönteinen vaikutus siittiöiden laatuun.

Fysiologinen vaikutus: Välttämätön vitamiini solujen kasvulle ja jakautumiselle sekä hermoston aineenvaihdunnalle.

Avustava vaikutus spermatogeneesiin: Parantaa siittiöiden laatua, yhdessä sinkin kanssa lisää siittiöiden määrää siemennesteessä7,20

 

Seleeni:

Seleeni on tärkeä hivenaine solujen suojaamiseksi ja se toimii osana useita hapettumista estäviä entsyymejä. Seleeni lisää lukuisten tutkimusten mukaan siittiöiden liikkuvuutta.

Fysiologinen vaikutus: erittäin tärkeä vapaiden radikaalien poistaja

Avustava vaikutus spermatogeneesiin: Lisää siittiöiden liikkuvuutta2,5,16,21,22

 

Muut vaikuttavat aineet tasapainottavat eri elinten hormonipitoisuuksia ja tukevat antioksidanttien vaikutuksia suojata siittiöitä ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. 

 

©2017 BiO4U Ltd. Dublin Ireland - Alle rettigheder forbeholdt / Alle rettig æres salg forbeholdt / Upphovsrätten reserverad

info@bio-4-u.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now