Hvad er INOMAN®?

INOMAN® er et kosttilskud indeholdende myo - Inositol,  aminosyrer, stærke antioxidanter, mineraler og vitamer, som understøtter sædproduktion i kroppen (spermatogenese).  

Det hele starter med en sund sædcelle. Og selvfølgelig et sundt æg. For at blive gravid, har kvinder brug for en regelmæssig menstruationscyklus, regelmæssig ægløsning og en sund oocyt (æg). Og han skal have nok sæd af normal kvalitet og aktivitet. Celluar-mikro-miljøet i testiklerne og i sæd er en vigtig determinant for graviditeten. Forskning  har fundet ud af, at patienter med necrozoospermia (alle eller en betydelig mængde af sædceller i ejakulatet er døde) udviste et fravær eller ekstremt lave koncentrationer af myo – Inositol i sæden.

 

INOMAN® er udviklet specielt til mænds behov og kan  give et yderligere tilskud ved for  lav indtagelse eller øget behov. Undersøgelser har vist effektiviteten af ​​Inomans komponenter i sædkvalitet- og kvantitetsforbedringer. 

Anvendelse: Indtagelse af 2 kapsler  om dagen anbefales, bedst en  morgenen og en om aftenenen med vand, ca. 30 minutter før eller efter måltidet for at undgå nedsat effekt. Undgå at indtage Inoman sammen med kaffe eller sukker.

 

Advarsler: Opbevares utilgængeligt for børn. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og køligt, ikke i direkte sollys. 

 

Sammensætning: 

 

L-carnitin:

Fremstilles naturligt i kroppen og virker som energisubstrat for spermatozoerne. Som et vitaminoid kan L-carnitin også bidrage til at forbedre sædcellernes antal og bevægelse. Fysiologisk aktivitet: Produceres  naturligt i kroppen, virker som energisubstrat for sæd. 

Understøttende rolle i spermatogenesen: Forbedrer sædkvalitet og motilitet 2,5,13,14,18

 

L-arginin:

En aminosyre, som i store mængder  er nødvendig for menneskekroppen og har vist i undersøgelser signifikant at kunne forbedre både antallet af sædceller og deres bevægelighed.

Fysiologisk aktivitet: Essentiel aminosyre, der anvendes til fremstilling af nitrogenoxid 

Understøttende rolle i spermatogenesen: Øger sædens mobilitet 2,5

 

E-vitamin:

Antioxidant vitamin; afgørende for et sundt immunsystem. Det kan også forbedre sædmotiliteten og sædcellens evne til at trænge ind i et æg.

Fysiologisk aktivitet: Antioxidant, virker mod frie radikaler 

Understøttende rolle i spermatogenese: Forbedrer spermiemotilitet og øger sædcellernes evne til at trænge ind i en ægcelle 2,5,6

 

Zink:

Udover at virke som en antioxidant og være involveret i talrige biokemiske processer i kroppen, fører zink til forbedret sædcelle densitet, forbedret sædmotilitet og øger det for spermatogenesen vigtige testosteronniveau.. Fysiologisk aktivitet: Antioxidant, spiller en vigtig rolle i DNA syntese og celledeling

Understøttende rolle i spermatogenese: Øger sperm celledensitet, forbedrer spermiemotilitet, bidrager til øget testosteronniveauer (vigtigt for spermatogenese) 2,5,12,19,20

 

Folsyre:

Er afgørende for cellevækst og celledeling (hæmatopoiesis) såvel som for nervecellers metabolisme. Det er også involveret i beskyttelsen af ​​det kardiovaskulære system. Det har vist sig at have en positiv effekt på sædkvaliteten.

Fysiologisk aktivitet: Vigtigt vitamin, essentielt for cellevækst, celledeling, samt for nervecellers metabolisme.
Understøttende rolle i spermatogenese: Positiv effekt på sædkvalitet; øger sperm antallet i kombination med zink
 7,20

 

 

Selen:

Virker beskyttende på cellerne og er en bestanddel af flere antioxidanter og  enzymer. Det har i flere undersøgelser vist sig at forbedre sædmotiliteten signifikant.

Fysiologisk aktivitet: Begge meget vigtige frie radikaler. 

Understøttende rolle i spermatogenesen: Forbedrer  spermiemotilitet 2,5,16,21,22

Andre ingredienser balancerer  hormonelle niveauer af forskellige organer og støtter anti-oxidative aktivitet for at beskytte sæd fra miljøskader. 

 

©2017 BiO4U Ltd. Dublin Ireland - Alle rettigheder forbeholdt / Alle rettig æres salg forbeholdt / Upphovsrätten reserverad

info@bio-4-u.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now